Роналдо разкри каква е основната причина за впечатляващата му голова мощ в Ал Насър


Роналдо разкри каква е основната причина за впечатляващата му голова мощ в Ал Насър
Снимка: GettyImages

3643 0

Суперзвездата на Ал Насър Кристиано Роналдо обясни на какво се дължи върховата му форма в последните двубои. Роналдо продължи да впечатлява с още едно зашеметяващо представяне срещу Дамак в събота (25 февруари). Той вкара хеттрик, като отборът на Руди Гарсия спечели с 3:0 и вече е на върха на първенството в Саудитска Арабия.

Разбирателството със съотборниците му е ключът към головете

Титлата остава крайната цел, но Роналдо също е насочил погледа си към трупането на индивидуални отличия в Близкия изток. Въпреки че дебютира едва миналия месец, той вече се бори да спечели наградата за най-добър голмайстор в лигата този сезон. С осем гола петкратният носител на "Златната топка" е четвърти в класацията за голмайстори. Той изостава само с пет гола от голмайстора и свой съотборник - Талиска.

Роналдо сподели, че нарастващото разбирателство между него и неговите съотборници извлича най-доброто от него.  "Чувствам се по-адаптиран към отбора. Не е лесно да пристигнеш и в пет, шест или седем мача да блеснеш, всеки знае моите движения. Но аз започвам да разбирам моите съотборниците и техните движения. Стъпка по стъпка и можем да достигнем голямото ниво".

А защо Марсело е отказал да се присъедини към Роналдо в Ал Насър - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички