Защо Марсело отказа възможността да се завърне при Кристиано Роналдо в Ал Насър?


Защо Марсело отказа възможността да се завърне при Кристиано Роналдо в Ал Насър?
Снимка: GettyImages

4260 0

Легендата на Реал Мадрид - Марсело, сложи край на своята невероятна европейска приказка. 34-годишният бразилски защитник напусна преждевременно гръцкия Олимпиакос, а като причина бе изтъкнато физическото му състояние.

Бранителят веднага си намери нов клуб, но този път далеч от пределите на Европа. Той подписа с клуба от своята родина Флуминензе, от където тръгва и величествената му кариера. Това обаче изглежда далеч не е бил единственият вариант пред него.

Репортерът на "CNN" Бруно Андраде споделя информация, че Марсело е отказал да премине при бившия си съотборник и голям приятел Кристиано Роналдо в саудитския Ал Насър. Клубът можеше да си осигури бразилеца, но през юни. Дори тогава, Ал Насър трябва да се раздели с един от чуждестранните и футболисти, за да отговаря на правилата.

Андраде съобщава също, че Марсело е желал да се върне в родината си, а трансферът във Флуминензе е далеч по-лесен от този в Близкия Изток. 

Марсело и Кристиано Роналдо имаха една от най-силните връзки в историята на испанския елит по време на периода си в Реал Мадрид. Двамата спечелиха цели 16 трофеи заедно, записвайки 332 мача. В тях, 33 гола бяха дело на взаимодействие между двамата.

Ето какво каза бразилецът за последния си и най-тежък сезон в Реал Мадрид

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички