Кристиано Роналдо се намести в постоянен дом: Остави колосална сума за хотела


Кристиано Роналдо се намести в постоянен дом: Остави колосална сума за хотела
Снимка: GettyImages

27089 0

Мегазвездата на Ал Насър Кристиано Роналдо свиква все повече в Саудитска Арабия, където заживя след трансфера си в новия клуб. Петкратният носител на "Златната топка" живееше в хотел в Рияд в първите си седмици в страната.

Сега обаче британското издание The Mirror информира, че Кристиано Роналдо и неговото семейство вече се е пренесло в новия си дом, като по този начин хотелът е останал зад гърба им. Оказва се, че Кристиано е плащал цяло състояние, за да живее в хотела.

Изданието информира, че бившият футболист на Манчестър Юнайтед, Ювентус и Реал Мадрид се е разделял с по 250 хиляди паунда на месеца, за да наеме 17 стаи, разполагащи се на два етажа. Там са живели той, семейството му и обкръжението му.

Сега The Mirror информира, че Роналдо вече има постоянен дом. В него му е осигурена огромна сигурност от охрана. Освен това той има бърз и лесен достъп до ресторанти, маказини, фитнеси и други удобства.

Твърди се още, че Кристиано иска да се премести в "Ал Мухамадиях", което е считано за една от най-хубавите локации изобщо в Саудитска Арабия. Той е обмислял и Ал Нахил, където са най-добрите училища за децата му.

В последните си две срещи за Ал Насър пък португалецът се отличи с четири попадения и с две асистенции. Сега му предстои нов важен мач - следете Кристиано Роналдо и Ал Насър в Саудитската професионална лига НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички