Роналдо натърти на факта, че само Саудитска Арабия успя да победи Меси и Аржентина в Катар


Роналдо натърти на факта, че само Саудитска Арабия успя да победи Меси и Аржентина в Катар
Снимка: Getty Images

2201 0

Нападателят на Ал Насър Кристиано Роналдо намери интересен начин, за да изтъкне, че нивото на футбола в Саудитска Арабия е на добро ниво. Той използва в подкрепа на думите си факта, че националният отбор на азиатската страна е победил световния шампион Аржентина на Мондиала в Катар.

По време на представянето си като играч на арабския клуб португалецът бе запитан дали представянето на Саудитска Арабия в Катар е помогнало за решението му да подпише с клуба.

"Много хора си казват мнението, но нищо не разбират от футбол. Както знаете, футболът се промени през последните 10-15 години. Всички отбори са по-подготвени, всички отбори са готови да се борят. Ако говорим за Световното първенство, единственият отбор, който победи шампиона, беше Саудитска Арабия. Не забравяйте за това", гласеше отговорът на звездата.

Както е известно, азиатският тим шокира Аржентина в първи кръг на груповата фаза на Мондиал 2022. Отборът на Ерве Ренар победи с 2:1. Това бе единствената загуба на "гаучосите" в Катар, като те спечелиха титлата, след като победиха Франция на финала с дузпи. А ето как се изказа за Саудитска Арабия Роналдо преди 6 седмици. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички