Бивша на Феномена го плаши със съд


Бивша на Феномена го плаши със съд
Снимка: Getty Images/Guliver

2203 0

Един от най-великите играчи в историята на футбола - Роналдо Феномена, е заплашен със съд от негова бивша половинка. Микеле Умезу, козметичка, която е имала връзка с Феномена през 2004-а, се оплаква, че не получава обещаните парични средства от бившия футболист.

Феномена има дете от Умезу, което е вече на 16 години, а от декември насам бразилецът не е плащал издръжка за детето. "Той не е плащал от декември. Вече подадохме иск за принудителното действие. Това, което Микеле смята, че се е случило, е, че Алекс не е искал да прекара Коледа с Роналдо и това е вид отмъщение, той не е платил издръжката за декември, януари и февруари”, каза адвокатът на Умезу - Соланж.

„Вече поисках арест, но съдията го разрешава едва след като бъде призован в съда, което все още не се е случило. От момента на призоваването има три дни да плати или да се обоснове защо не плаща”, продължи адвокатът.

„И ако не плати или оправданието не бъде прието от съдията, тогава се постановява арест. Разбира се, той никога няма да бъде арестуван за това, че не плаща, но е жалко да се стигне до такова ниво. Човекът, който купува цял футболен отбор, не плаща издръжка", завърши Соланж.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички