Роналдиньо сложи край: Състезанието за мен приключи


Роналдиньо сложи край: Състезанието за мен приключи

3541 0

Една от най-големите икони на модерния футбол - бразилският магьосник Роналдиньо, сложи край на брилянтната си кариера на футболния терен. това стана днес в Ню Йорк, където бразилецът беше за откриването на нов офис на Барселона.

"Вече съм стар. На 36 години съм. За съжаление, вече не съм на 26 и затова състезанието за мен свърши. Смятам да поиграя още една година, но не на високо ниво. Футболът и музиката са моите две големи страсти и винаги съм искал да се занимавам с това", сподели Роналдиньо.

ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ РОНАЛДИНЬО Е ПОИСКАЛ ТРАНСФЕР ОТ БАРСА В РЕАЛ??

В последната година неговият брат - Роберто де Асис, упорито му издирваше солидна сделка и нов отбор, но това така и не се случи. Така Роналдиньо реши да сложи край на футболните си подвизи като професионален играч, вместо да продължи да търси алтернативи.

Бразилецът игра за някои от най-големите европейски отбори - ПСЖ, Барселона, Милан... После се завърна в родината си и там също пожъна успехи, преди да приключи с футбола след престой във Флуминензе. Той имаше престой и в мексиканския Керетаро. За Бразилия изигра 97 мача, в които се разписа 33 пъти.

Очаквайте подробности!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички