Роберт Левандовски пропуска мача с Англия, под въпрос е и за ПСЖ


Роберт Левандовски пропуска мача с Англия, под въпрос е и за ПСЖ
Снимка: Getty Images/Guliver

848 0

Роберт Левандовски отпадна от сметките за предстоящата световна квалификация на Полша с Англия на „Уембли“ в сряда поради травма на коляното. Нападателят бе принуден да напусне принудително терена през втората част при класическия успех над Андора с 3:0 – двубой, в който той се разписа на два пъти и помогна на тима да остане непобеден в своята кампания за Мондиал 2022.

Въпреки че контузията не е сериозна, Полската футболна асоциация разкри, че той се е завърнал в Байерн Мюнхен за лечение на увредени сухожилия, които ще го оставят в лазарета за следващите десетина дни. Този времеви диапазон означава, че Лева е под въпрос за първия четвъртфинален сблъсък срещу Пари Сен Жермен на 7 април в Шампионска лига.

Травмата на нападателя е огромен плюс за Англия, който е единственият отбор с пълен актив от група I, като поляците се очаква да бъдат основният им конкурент за първото място. Нападателят на ПАОК Карол Свидерски отбеляза третия гол, след като замени Левандовски, и вероятно ще бъде на линия като негов заместник в сряда вечер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички