Хамес Родригес: Във Висшата лига всеки мач е като финал


Хамес Родригес: Във Висшата лига всеки мач е като финал
Снимка: Getty Images/Guliver

1535 0

Хамес Родригес е щастлив от играта си и смята, че може да навлезе в дори още по-добра форма. Той е доволен от престоя си в Евертън и смята, че клубът има огромен потенциал:

„В последните два мача не показахме добра игра, каквато ни се искаше, но това е Висшата лига. Всеки мач е като финал. Затова сме тук. Трябва да си силен ментално и да си готов за всичко, защото си наясно, че ще е тежко“.

„Щастлив от играта си. Смятам, че мога да вляза в още по-добра форма. Винаги съм имал позитивен ефект върху отборите, в които съм играл. Това искам – да играя добър футбол на най-високо ниво. Играя за добър клуб, който има високи цели“, сподели Хамес Родригес.

След това той бе попитан дали Евертън може да достигне нивото на Реал Мадрид, Барселона и Байерн Мюнхен, а отговорът му бе лаконичен - „Защо не?“.

През този сезон Хамес изигра 21 мача за "карамелите", в които отбеляза 5 гола. Евертън пък е на 8-ма позиция в класирането, на пет точки от местата, даващи право на участие в Шампионска лига.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички