Реал Мадрид - Ал Хилал по ТВ: Къде да гледаме финала на Световното клубно първенство?


Реал Мадрид - Ал Хилал по ТВ: Къде да гледаме финала на Световното клубно първенство?
Снимка: Getty Images

6874 0

Реал Мадрид се изправя срещу саудитския Ал Хилал във финала на Световното клубно първенство по футбол. Това ще е втори опит на "кралете" да спечелят трофей за календарната 2023 година, след като загубиха първия - срещу Барселона във финала за Суперкупата на Испания. 

Испанският гранд се справи безпроблемно в полуфинала на надпреварата срещу египетския шампион Ал Ахли, въпреки сериозните проблеми, които има в състава си Карло Анчелоти. 

Съперникът им Ал Хилал пък отстрани Фламенго в драматичен мач, в който паднаха 5 попадения. Трябва да се отбележи, че саудитският тим е един от основните съперници на Ал Насър - новият тим на Кристиано Роналдо.

Срещата е с начален час 21:00ч (българско време), но ще бъде излъчвана пряко само по FIFA TV, която е достъпна на територията на страната. Също така ето и кои чуждестранни канали ще я предават: DGO, DSports (channels 610 and 619), ViX, fuboTV, FOX Sports, beIN Sports. SportLive.bg ще проследи финала НА ЖИВО за вас! 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички