Разочарование: Лионел Скалони огорчи индонезийските фенове с новина за Лео Меси


Разочарование: Лионел Скалони огорчи индонезийските фенове с новина за Лео Меси
Снимка: GettyImages

1848 0

Националният селекционер на Аржентина - Лионел Скалони, разочарова силно всички фенове в Индонезия, чиято родина се изправя срещу "гаучосите" в приятелски мач в понеделник.

Решението

Наставникът е предпочел да не пусне в игра три от най-големите звезди в състава си. Аут от плановет за срещата са Лео Меси, Анхел ди Мария и Никола Отаменди.

Двата тима излизат един срещу друг в приятелски мач, в който готовите да препълнят стадиона фенове се надяваха да видят едно от най-големите футболни величия. Техните амбиции обаче бяха попарени от специалиста, който предпочете да даде почивка на част от своите възпитаници.

Причината

Самият Скалони сподели, че разбира разочарованието на местните запалянковци, но оправда решението си. От думите му става ясно, че легендата на Барселона е на почивка след дългия и изтощителен сезон.

"Разбирам, че индонезийските фенове са тъжни, но Меси си почива. Още преди това бях решил, че той, Ди Мария и Отаменди трябва да спрат след толкова дългия сезон. Аржентина е над всеки играч. В този случай Лео не е тук, но останалите са. Надяваме се, че привържениците ще се забавляват", заяви наставникът пред медиите.

Меси най-вероятно ще се присъедини към новия си клуб Интер Маями след въпросната ваканция. Кога и срещу кой съперник ще се случи това?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички