Радамел Фалкао се чуди защо са забранени прегръдките по време на мач


Радамел Фалкао се чуди защо са забранени прегръдките по време на мач
Снимка: Getty Images/Guliver

1160 0

Футболистът на турския Галатасарай - Радамел Фалкао, не може да разбере едно от правилата, които са нововъведения във футбола заради коронавируса. Припомняме, че днес стартира първото голямо европейско първенство - Бундеслигата.

Именно и германският елит даде повод на 34-годишния колумбийски нападател да изкаже своето мнение. Той изтъква като довод в личния си профил в социалната мрежа "Twitter", че играчите и без това са в постоянен контакт и няма логика да не могат да се прегръущат след гол.

"Докато гледам завръщането на футбола, си задавам един въпрос: "Има ли специална причина, заради която не са позволени прегръдките след голове. По време на играта - ние сме в постоянен контакт. Защитниците са върху теб по време на ъглов удар, при построяване на стена са долепени един до друг" - написа Фалкао. Междувременно, той попада сред топ 18 на футболните звезди, които са били пълен провал в английската Висша лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички