Първенството на Украйна може да се провежда... тайно и скрито


Първенството на Украйна може да се провежда... тайно и скрито
Снимка: Getty Images

2373 0

Мачовете от новия сезон на украинското първенство може да се провеждат тайно. Това обяви журналистът Игор Циганик в своя канал в YouTube. Причината за тези необичайни мерки е безопасността на отборите и целия им персонал, предвид факта, че страната е във война.

"Министерството на извънредните ситуации поиска да не се обявява началото на мачовете и мястото, където ще се проведат, поради заплаха от терористична атака. Има много въпроси. Сега изискваме програма на украинското първенство, но може и да не я научим. Може би ще я научим в последния момент", каза Циганик.

Новият сезон в украинския шампионат започва на 23 август, а в първия мач ще участва грандът Шахтьор. Към момента съперникът им не е известен. Очаква се мачът да се играе на Олимпийския стадион в Киев.

Миналият сезон в украинското първенство беше завършен предсрочно заради руската инвазия. За шампион беше обявен Шахтьор, а Динамо (Киев) завърши на второ място. Повече за планираното подновяване на украинската лига четете тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички