Програмата на Купата на африканските нации за 11 януари (вторник)


Програмата на Купата на африканските нации за 11 януари (вторник)
Снимка: Getty Images/Guliver

1503 0

Алжир започва защитата на титлата си от Купата на Африка с двубой срещу Сиера Леоне. Откриващият мач за действащите шампиони в турнира, който тази година се провежда в Камерун, е днес от 15:00 часа българско време. Той ще бъде предаван пряко по Ринг.

Алжир, воден от звездата на Манчестър Сити Рияд Марез, спечели последното издание на съревнованието след успех над Сенегал с минималното 1:0. Тимът е сочен като фаворит и тази година, като освен Сиера Леоне, в група В ще се изправи още срещу отборите на Екваториална Гвинея и Кот д‘Ивоар.

Безспорно дербито от програмата на турнира във вторник противопоставя Египет и Нигерия. Рекордьорът по отличия Египет, воден от нападателя на Ливърпул Мохамед Салах, започва кампанията си за осма титла на Африка с мач срещу „суперлите“, които също имат традиции и аспирации за триумф. Двубоят от група D стартира в 18:00 часа българско време и също ще бъде излъчен по Ринг.

В другия мач от групата един срещу друг се изправят Судан и Гвинея-Бисау. Двубоят е от 21,00 часа и ще можем да го гледаме също по Ринг.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички