Фрай разпита за Мартин Петров и отсече: Трябва да се възползваме от грешките на ЦСКА


Фрай разпита за Мартин Петров и отсече: Трябва да се възползваме от грешките на ЦСКА
Снимка: Lap.bg

2762 0

Старши треньорът на Базел и бивш елитен нападател Александър Фрай говори на българска земя преди първия плейоф между ЦСКА и швейцарския гранд за класиране в груповата фаза на Лигата на конференциите

"Не знам колко публика ще дойде, но когато има хора, винаги става по-интересно и по-динамично. Ние сме дошли да покажем какво можем. Желанието естествено е да постигнем резултат, който е да е добър преди реванша.Но реалностите са такива, че ЦСКА ще направи всичко възможно, за да не се случи това", заяви специалистът.

"Както всеки отбор, така и ЦСКА си има своите слабости и ние ще се опитаме да се възползваме от това", коментира наставникът относно проблемите в "червения" лагер.

"Историята няма отношение към мачовете, защото е минало. Играчите са съвсем различни. Да, ние не сме в добро състояние, имаме прекалено малко точки в първенството. Срещу Лугано не се представихме добре и сега целта е да подобрим нещата. ЦСКА съм ги гледал по ТВ. Но в Европа са два мача и който се класира, ще го направи след две срещи", обясни треньорът.

Фрай дори зададе два въпроса на журналистите в края на пресконференцията, като попита "Къде е Мартин Петров" и разпита какво се е случило с българския национален отбор от времето на Христо Стоичков насам.

Фрай и бившият национал са играли една година заедно в Сервет Женева, а след това са се засичали по германските терени в Бундеслигата, когато българското крило носеше екипа на Волфсбург, докато швейцарецът - на Борусия Дортмунд. Наставникът отсече: "Мартин беше много добър футболист".

Вижте какъв талант може да акостира в Базел за реванша с ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички