Базел взима на помощ "острие" от германски колос за битката с ЦСКА?


Базел взима на помощ "острие" от германски колос за битката с ЦСКА?
Снимка: Getty Images/Guliver

2411 0

Швейцарският гранд Базел, който ще спори с ЦСКА за влизане в груповата фаза в Лигата на конференциите, е напът да привлече 19-годишния нападател Брадли Финк. Младокът е част от Борусия Дортмунд, а според германския Bild, алпийският клуб може да плати до около 800 000 евро за правата на играча.

Чуждестранният противник на ЦСКА днес ще пристигне в София, тъй като утре от 20:00 часа е първият плейоф. През уикенда Базел не успя да вкара гол, въпреки че отправи 24 удари по посока на противниковата врата. В крайта сметка "червено-сините" загубиха като домакини с 0:2 от Лугано.

Спряганият за ново попълнение Брадли Финк впечатли с изявите си за юношеската формация на германския тим. Той успя да се отчете с 37 гола в 40 мача през миналата кампания.

Ако сделката бъде финализирана в близките дни, новото острие ще може да вземе участие в европейския реванш след седмица. Летният трансферен прозорец затваря в края на този месец. Ето най-интересните новини от него!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички