Неймар бе щракнат с приятели, но отрече да е нарушавал карантината


Неймар бе щракнат с приятели, но отрече да е нарушавал карантината

704 0

Неймар отрече да е нарушавал карантината по време на пандемията от COVID-19, както съобщиха някои медии през последния уикенд. Звездата на Пари Сен Жермен се завърна в Мангаритиба в родната му Бразилия, където се е изолирал със семейството си и с приятели.

Въпреки това се появи информация, че бившият футболист на Барселона е нарушил правилата на карантината. Той трябва да остане в изолация в рамките на 14 дни, но от появили се в интернет пространството снимки изглежда, че това не е така. През последните дни се появиха снимки, на които Неймар е заснет с група приятели на игрище за плажен волейбол. „Снимките са на Неймар и други хора, които са под карантина с него, защото са пътували заедно от Париж до Бразилия. Неймар е предоставил дома си на всички, които трябва да изкарат период на карантина от 14 дни преди да се видят със семействата си“ съобщиха представители на бразилския нападател.

„Не са се провеждали бизнес срещи и не е имало посещения в дома. Единственият посетител е бил синът му Дави Лука, който дойде, за да остане с баща си. Неймар спазва дистанция от останалите членове на семейството му като майка му, сестра му и баба му, тъй като разбира, че това е момент, в който трябват усилия от всички страни, за да се постигне всеобщата цел.“ А ето в кое отношение Неймар е по-добър и от Меси според бившия бразилски футболист Кафу.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Под лупа


Катарзисът, който може да освободи Левски от всички влияния или да го остави техен заложник

В последните 10 години ситуацията в Левски не е спокойна, а от 2015 година насам се превърна и в истински тревожна,...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама