Последният бразилец взел "Златната топка" смята, че Неймар може да я грабне още тази година


Последният бразилец взел "Златната топка" смята, че Неймар може да я грабне още тази година
Снимка: Guliver/GettyImages

3031 0

Бившият бразилски национал Кака сподели, че неговият сънародник Неймар има всички необходими качества, за да спечели "Златната топка"  още па 2020 година. Кака стана носител на "Златната топка" през 2007 г. В настоящия момент той е последният бразилец, удостоен с най-престижния индивидуален приз във футбола.

"Дали ще може Неймар да повтори моето постижение тази година? Да, може. Той е един от най-добрите футболисти в света, в това няма никакви съмнения. Всичко, което му е нужно сега е да завоюва трофеи с отбора си този сезон и да бъде един от главните герои за тези постижения. Ако Пари Сен Жермен стане победител в Шампионска лига, вероятно Неймар ще получи "Златната топка"", заяви Кака.

Неймар беше оставен извън групата на Пари Сен Жермен за двубоя срещу Нант във вторник два дни, след като бразилецът направи парти по случай 28-мия си рожден ден. Оказва се, че нападателят има травма в ребрата.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички