Случайно или не, но Неймар пак се контузи на рождения си ден


Случайно или не, но Неймар пак се контузи на рождения си ден
Снимка: Getty Images/Guliver

2598 0

Неймар беше оставен извън групата на Пари Сен Жермен за двубоя срещу Нант във вторник два дни, след като бразилецът направи парти по случай 28-мия си рожден ден. Оказва се, че нападателят има травма в ребрата.

В събота Неймар реши да отпразнува рождения си ден в нощен клуб в Париж. Събитието беше посетено от редица негови съотборници като Марко Верати, Единсон Кавани и Анхел Ди Мария. Бразилецът е популярен с големите партита, които организира по време на рождения си ден. През 2018-та събитието бе посетено от 500 души, сред които бяха световния шампион от Формула 1 Люис Хамилтън и президента на Бразилия. Още по-интересното обаче е, че бившият нападател на Барселона е контузен точно на рождения си ден във всяка една от годините, откакто е футболист на Пари Сен Жермен.

В събота парижани спечелиха убедително срещу Монпелие с 5:0 и увеличиха преднината си в Лига 1 на 12 точки. А ето в какъв инцидент се забърка бразилецът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички