Португалия - Босна и Херцеговина по ТВ: Къде да гледаме лова на Роналдо за още голове в квалификациите за Евро 2024?


Португалия - Босна и Херцеговина по ТВ: Къде да гледаме лова на Роналдо за още голове в квалификациите за Евро 2024?
Снимка: Getty Images

1630 0

Португалия е една от първите страни, която си осигури място на Евро 2024 посредством квалификациите. Легендарният капитан на "мореплавателите" Кристиано Роналдо вкара поредни две попадения при успеха за отбора над Словакия с 3:2.

Освен това възпитаниците на Роберто Мартинес са един от двата тима, които все още са с пълен актив от точки. Другият е световният шампион от 2018 година Франция. "Петлите" обаче са изиграли шест срещи в група от пет отбора, докато "мореплавателите" - седем мача в група от шест тима.

До края на този цикъл пред Португалия предстоят две визити (срещу Босна и Херцеговина и срещу Лихтенщайн) и едно домакинство - срещу Исландия. Именно срещу бившия отбор на Ивайло Петев е и оставащият мач от тази пауза за националните тимове.

Двата отбора се срещнаха и през юни месец в иберийската страна. Тогава Роналдо нямаше ден и не съумя да се разпише при класическата победа с 3:0. Бернардо Силва и на два пъти Бруно Фернандеш бяха голмайсторите.

На хартия Босна има шансове за класиране и трите точки са от сериозна важност за домакините в днешния мач. Те са с 9 точки, като пред страната са Люксембург (11) и Словакия (13). Предстоящият директен сблъсък между двете страни обаче гарантира загуба на точки поне от една от тях.

Къде да гледаме Босна и Херцеговина срещу Португалия?

Босна и Херцеговина приема у дома Португалия в мач, който ще започне в 21:45 часа българско време. Ще можете да го проследите пряко по "Диема спорт 3", като освен това ще имате възможност да го следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички