Появи се неопровергаемо доказателство, че Евро 2020 ще бъде отменено


Появи се неопровергаемо доказателство, че Евро 2020 ще бъде отменено
Снимка: Getty Images/Gulliver

3109 0

Съдбоносната среща за бъдещето на европейския футбол вече започна. Съвсем скоро ще бъде въведена яснота около най-важните въпроси, касаещи всички, свързани с футбола. Един от тях е - какво ще се случи с дългоочакваното Европейско първенство по футбол 2020.

Преждевременен своебразен отговор даде агенция "Ройтерс", като посочи неопровергаемо доказателство, че големият форум ще бъде отменен. Според информацията, УЕФА е отказала резервациите, които бе направила в един от градовете, където ще се провежда Евро 2020.

Става въпрос за Амстердам, където лицата имаха запазени места в хотел. Това се е случило още преди седмица, когато бе обявено насрочването на срещата, която ще се проведе днес. Нещо повече - от Дания също съобщават, че резервацията на УЕФА за хотел в страната е отменена.

На въпросната среща ще бъде дискутирано и бъдещето на най-силните европейски клубни турнири - Шампионска лига и Лига Европа. Предварителните предположения са, че те ще бъдат изиграни през лятото вместо Евро 2020, ако разбира се, ситуацията с коронавируса се подобри.

СРЕЩАТА НА УЕФА МОЖЕТЕ ДА СЛЕДИТЕ НА ЖИВО в SportLive.

Междувременно, появи се интересна спекулация, според която, УЕФА ще поиска от клубове и лиги цели 300 милиона евро заради евентуалната отмяна на Европейското първенстов по футбол. Вижте повече подробности - в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички