Подолски избухна: Съдиите вече нямат т**ки, ВАР решава всичко на терена!


Подолски избухна: Съдиите вече нямат т**ки, ВАР решава всичко на терена!
Снимка: Getty Images/Guliver

2320 0

Бившата футболна звезда Лукас Подолски изригна срещу системата ВАР. В 6-ия кръг на полското първенство Гурник забже, където играе бившият нападател на Байерн и Арсенал, направи равен с Легия (2:2). 37-годишният футболист, който остана на пейката в мача, беше недоволен от съдийството.

"Какво друго мога да кажа за това? Всички знаят, че съм против ВАР. Той просто отнема емоциите на публиката. И в петък това отново се потвърди. Реферът вече не взима сам решенията. Съдиите просто вече нямат т**ки. Във всяка спорна ситуация, било то фал, било свободен удар или корнер, реферът слага пръст на ухото си", коментира Подолски пред Prawda Futbolu.

"В Полша пред стадиона има автобус и там проверяват всичко и казват на съдията. Той не взима никакви решения, а само хората в автобуса. Извинявайте, че се изразявам така, но според мен това са просто глупости!", допълни бившата звезда. А ето как той се оттегли от германския национален отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички