Почетино: Чакам нови проекти


Почетино: Чакам нови проекти
Снимка: Getty Images/Guliver

1181 0

Бившият вече мениджър на Тотнъм Маурисио Почетино ще търси нова треньорска авантюра, след като бе уволнен като наставник на „шпорите“ преди две седмици. Аржентинецът трябваше да напусне поста си в Спърс, тъй като тимът бе едва на 14-тата позиция в класирането в Премиър лийг след 12 изиграни срещи. Почетино бе заменен от Жозе Моуриньо начело на Тотнъм и сега наставникът е в родната си Аржентина.

47-годишният специалист е свързван със сензационно завръщане в Северен Лондон, като се говори, че е един от основните кандидати за треньорския пост в Арсенал. Почетино е свързван още с тимовете на Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид и Байерн Мюнхен. „Целта ми е да започна отначало и да съм мотивиран отново. Искам да се завърна към мениджърството в Европа. Трудно ми е да си представя да бъда наставник в Аржентина. За благото на моето семейство обаче бих работил и тук.“

Маурисио Почетино беше мениджър на Тотнъм малко над 5 години. Преди това аржентинският специалист водеше отборите на Саутхемптън и Еспаньол. А ето каква договорка има Поч след раздялата си със Спърс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички