Моуриньо засипа с похвали една от звездите на Тотнъм


Моуриньо засипа с похвали една от звездите на Тотнъм
Снимка: Getty Images/Guliver

1899 0

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо отправи сериозни похвали към офанзивния халф на тима Деле Али, който вкара два гола при вчерашната победа на "шпорите" над Борнемут с 3:2. Моуриньо записа втори пореден успех след идването си при "шпорите", а Али вече има три гола и една асистенция под ръководството на португалеца, след като преди това бе обект на сериозни критики за представянето си.

"По отношение на Деле, няма нужда да казвам нищо. Това е най-хубавото нещо за един треньор, да няма нужда да говори за свой играч, защото всички други говорят за него, и то положителни неща. Той играе страхотно и не мога да искам повече от него. Вкарва голове, асистира и работи здраво за отбора", коментира Моуриньо след успеха.

"Когато дойдох бяхме 12 точки зад топ 4 и аз казах, че не искам да мисля за това. Исках просто да играем мачове. Сега разликата е по-малка и навлизаме в период с много мачове около Коледа. Можем да поставим съперниците си под напрежение, а в края на декември играем срещу Челси", допълни треньорът на лондончани.

А какво предложение е отказал Моуриньо от Реал Мадрид - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички