"По-директно от това не мога да го кажа" - треньорът на Португалия отговори на въпрос за бъдещето си


"По-директно от това не мога да го кажа" - треньорът на Португалия отговори на въпрос за бъдещето си
Снимка: Getty Images

1335 0

Старши треньорът на Португалия - Фернандо Сантош, бе категоричен, че не се притеснява за поста си, след като "мореплавателите" загубиха последния дуел от Група 2 в Лига "А" на турнира Лига на нациите от Испания и сдадоха първото място в крайното класиране.

На пресконференция след срещата Сантош бе запознат със слуховете по свой адрес и бе запитан дали последните резултати на отбора ще окажат влияние върху бъдещето му, а той отговори по следния начин:

"Какво се предполага, че трябва да кажа? Те не ми оказват влияние по никакъв начин. Договорът ми е до 2024 година. По-директно от това не мога да го кажа".

"Не можем да допускаме гол в последните минути", добави 67-годишният специалист за самия мач и попадението на Алваро Мората в 88-ата и продължи: "Както и да е, футболистите се потрудиха здраво, имахме възможности, но не успяхме да извлечем най-доброто от тях. Всички сме тъжни. Бяхме убедени, че ще успеем да достигнем финалната фаза в Лигата на нациите. Сега трябва да продължим напред и да анализираме къде трябва да се подобрим. Трябва да го направим, ако искаме да сме в топ форма за Световното първенство".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Луис Енрике след 1:0 срещу Португалия: Имах усещането, че голът ще падне рано или късно!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички