Персеполис - Ал Насър по ТВ: Къде да гледаме Кристиано Роналдо, Мане и компания?


Персеполис - Ал Насър по ТВ: Къде да гледаме Кристиано Роналдо, Мане и компания?
Снимка: Getty Images

1039 0

Иранският Персеполис и саудитският Ал Насър влизат в първа битка от групите на АФК Шампионска лига. Това ще се случи във вторник (19.09) от 21:00 часа българско време.

Формата на двата отбора

Персеполис започна убедително сезона в Про-лигата на Иран, записвайки 3 победи и 1 равенство в първите си 4 мача. Към момента "червената армия" оглавява еднолично класирането с актив от 10 точки. През миналия сезон тимът триумфира с титлата на страната - така, както стори 6 пъти за последните 7 години.

Ал Насър от своя страна стартира новата кампания една идея по-неубедително. "Рицарите на Наджд" са 6-и, с 12 пункта на сметката си, след записани 4 успеха и 2 поражения. През изминалия сезон Кристиано Роналдо и компания останаха в подножието на върха за сметка на Ал Итихад, който грабна трофея.

Поглед в миналото

В исторически план тези два съперника са се срещали 3 пъти, от които статистиката сочи абсолютен паритет - по 1 победа и 1 равенство. Последният двубой помежду им се състоя през октомври 2020-та година и завърши при резултат 1:1.

Къде да гледаме по двубоя?

Мачът между "червената армия" и "рицарите на Надж", който е с начален час 21:00 ч. (българско време), ще бъде предаван ПРЯКО в ефира на "Nova Sport". 

А каква заявка към световния футбол даде Роналдо след своя гол номер 850?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички