Папагал прекъсна футболен мач в Португалия - затрупаха го с яке, но това не го спря (ВИДЕО)


Папагал прекъсна футболен мач в Португалия - затрупаха го с яке, но това не го спря (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1570 0

Във вечерта на 4 април (вторник) феновете на футбола в Португалия станаха свидетели на рядко срещана гледка - по време на мача между Ещорил U23 и Ещрела U23 от местната Лига Ревеласао, голям папагал от рода Ара реши да "нахлуе" на терена и да прекрати временно срещата!

Това се случи малко след 50-тата минута и точно след като гостите бяха открили резултата чрез бразилеца Бренер (това бе и единственото попадение в двубоя).

На кадри в социалните мрежи се вижда, че първоначално синьо-жълтата птица стои почти неподвижно и само разглежда любопитно играчите на двата отбора, които пък от своя страна не бяха сигурни какво точно да предприемат.

Малко след това служител на стадиона се приближава към папагала с яке в ръце и с явното желание да го хвърли отгоре му, за да може да го изнесе от игрището по безопасен начин. "Фенът" обаче успя да се измъкне от този "капан", а при последвалия втори опит да бъде уловен реши, че вече се е насладил достатъчно на сблъсъка Ещорил - Ещрела и директно излетя в неизвестна посока...

Вижте случката на ВИДЕО:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички