Футболист оцеля в зверска катастрофа - излетя от пътя и влетя в спортна зала (ВИДЕО)


Футболист оцеля в зверска катастрофа - излетя от пътя и влетя в спортна зала (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3976 0

Мароканският полузащитник на белгийския елитен Льовен Софиян Кюйин е бил транспортиран до спешното отделение на болница в Лиеж, след като е катастрофирал тежко в покрайнините на града.

Според медиите в страната, в ранните часове на петък (31 март) той е карал с много висока скорост, загубил е контрол върху автомобила си, излетял е с него от пътя и буквално е влетял в спортна зала, пробивайки дупка във фасадата ѝ.

От Льовен, където се подвизава и бившият играч на ЦСКА Кристиян Малинов, обявиха, че животът на Кюийн е вън от опасност, но не дадоха повече подробности. Допълнено бе само, че за щастие няма други превозни средства или хора, които да са пострадали или замесени в инцидента.

*25-годишният Софиян е роден във Варве (Белгия), юноша е на Стандарт Лиеж, а между 2019 и 2021 г. бе собственост на Лацио, но така и не записа официален мач за първия тим и беше пращан под наем в Салернитана и Венеция. От миналото лято се върна в Белгия, за да играе за Льовен. 

В социалните мрежи се появи и ВИДЕО от катастрофата - вижте го:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички