ПАОК ще излиза от кризата с победа над Панатинайкос: Може ли Десподов от днес да остане капо?


ПАОК ще излиза от кризата с победа над Панатинайкос: Може ли Десподов от днес да остане капо?
Снимка: https://www.instagram.com/despodov32/

7719 0

За ПАОК и Кирил Десподов всичко беше цветя и рози дълго време, а феновете мечтаеха поне за дубъл в края на сезона. Серия от дербита обаче удари звучен шамар на Двуглавия орел, който не само, че кривна от правия път, а и е близо до това да бъде изцяло съборен на земята. 

ПАОК може да загуби жестоко

А огорчението за хилядите запалянковци на гранда от Солун може да започне от тази вечер! Във вторник следобед "черно-белите" се отправиха за Атина, където днес от 19:00 часа ще изиграят реванша си на 1/2-финалите за Купата на Гърция. Те обаче са с пасив от домакинството си - 0:1.

Какво предстои за ПАОК

"Детелините" ни най-малко мислят под някаква форма за отпадане, предвид факта, че финалиста от въпросната двойка ще бъде големият фаворит във финала по-късно през пролетта. Другият финалист ще бъде победителят от Панетоликос - Арис (0:1).  

И ако приемем, че ПАОК няма да може за четвърто поредно гостуване да победи Панатинайкос - то и шансовете в шампионата вече не изглеждат обнадеждаващи. Част от по-негативно настроените фенове дори мислят, че те не съществуват след погрома от Олимпиакос през уикенда - 1:4. 

Преди 24-ия кръг ПАОК вече изостават с точка на АЕК, с ремито (1:1) срещу който започна и негативната серия на Двуглавия орел. Тимът за последно победи възпитаниците на Саша Илич в началото на месеца с 2:0 и последваха равенството с АЕК и загуби от Панатинайкос и Олимпиакос. 

ЗА ПАОК остава и Европа

Добрата новина за солунчани е, че продължават и в Лига на конференциите, след като малко очаквано в компанията на Айнтрахт Франкфурт спечелиха групата си и прескочиха елиминациите. Тепърва ПАОК ще разбере съперника си в турнира. 

Още: Десподов след 1:4: Не сме най-лошият отбор в света, затваряме си устите и работим

ВИДЕО: Десподов вкара на Олипиакос, но не бе достатъчно: Грандът наби ПАОК и ги свали от върха

Кирил Десподов игра 64', а ПАОК бе приземен от Панатинайкос за Купата

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички