Десподов след 1:4: Не сме най-лошият отбор в света, затваряме си устите и работим


Десподов след 1:4: Не сме най-лошият отбор в света, затваряме си устите и работим
Снимка: https://www.instagram.com/despodov32/

1814 0

Българската звезда на ПАОК - Кирил Десподов, коментира тежката загуба на своя тим в мача срещу Олимпиакос. В срещата от гръцкото първенство "черно-белите" паднаха с 1:4, а единственият гол за тях в мача бе дело на родния национал.

"Резултатът е лош за нас"

"Ситуацията е лоша за нас, особено резултатът. Създадохме положения, за да направим резултата 2:2, натиснахме, излязохме високо, може би прибързано, и оставихме празни пространства. Олимпиакос се възползва от тях и вкара при контраатаки.

Не играем нашата игра. На полувремето треньорът ни каза да владеем повече топката. Първото и второто полувреме започнахме абсолютно по същия начин, давайки пространства на Олимпиакос", анализира Десподов, цитиран от "Мач Телеграф".

"Не трябва да реагираме по този начин, на такъв стадион, с нашите фенове. Допуснахме два гола по еднакъв начин. Трябва да променим ситуацията. В сряда ще излезем с различен дух, за да направим промяната.

"Затваряме си устите и започваме работа"

Загубихме с 1:4, но не сме най-лошият отбор в света. Затваряме си устите и започваме работата, за да обърнем и да се класираме на финал", каза още крилото. А заради Десподов се твърди, че ПАОК се интересува и от друг българин. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички