ПАОК бие убедително, Кирил Десподов с пълни 90 минути, но и с най-ниска оценка


ПАОК бие убедително, Кирил Десподов с пълни 90 минути, но и с най-ниска оценка
Снимка: PAOK FC Official Facebook Page

1122 0

ПАОК постигна убедителна победа срещу Ламия с 3:0 в двубой от 13-ия кръг на гръцката Супер Лига. Българският национал Кирил Десподов започна като титуляр и изигра цял мач, но не успя да се разпише.

Още през първата част домакините си осигуриха комфортна преднина от 2 гола. 20-годишният Янис Константелиас откри резултата в 21' след асистнеция на Тайсон. Рафа удвои в 43, а през второто полувреме Хуан Састре оформи крайното 3:0 в 57.

Кирил Десподов не изигра от най-силните си двубои, като получи най-ниската оценка от своите съотборници - 6.2, а успешните му подавания бяха 60%. И остана без нито един успешен дрибъл.

Неговият ПАОК се намира на второ място в класирането с 29 точки - 2 по-малко от лидера Панатинайкос. Ламия пък е седми с 16 точки. Следващият мач за Десподов и съотборниците му е на 7-и декември за Купата срещу Волос, а след това на 10-ти срещу Астерас Триполис.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички