"Отборът става все по-силен" - Лионел Меси постави целта пред Интер Маями


"Отборът става все по-силен" - Лионел Меси постави целта пред Интер Маями
Снимка: Getty Images

4717 0

Пред огромна ВИП публика, включваще принц Хари, ЛеБрон Джеймс, Оуен Уилсън и Селена Гомесна стадион "BMO" в Лос Анджелис, Интер Маями изпрати предупредителен изстрел към другите отбори в двете конференции, след като записа победа  с 1:3. Въпреки че не вкара гол, Лионел Меси изигра влиятелна роля за победата на своя тим, който вече е непобеден в единадесет мача.

Меси повече от доволен след победата

Говорейки след мача, аржентинецът беше възхитен от победата и заяви, че сблъсъкът срещу "черно-златните" е перфектният, за да се види къде точно се намира Интер Маями в момента. "Играхме добре на стадион, където е трудно да постигнем резултат и срещу настоящите шампиони. Тази победа ни помогна много за това, което предстои".

"Отборът става по-силен и ние показахме това със спечелването на Купата на лигата, а сега фокусът е да се опитаме да осигурим класиране в първите осем места. Това е пътят напред, докато продължаваме да растем и очевидно победа като тази вечер прави чудеса за увереността. Чувствам се добре физически и, слава Богу, все още мога да продължа да играя и да помагам на отбора и се надявам да поддържаме този ритъм".

Маями остава без Меси

Лео Меси и много от другите играчи на първия отбор на Интер Маями се отправят към националните си отбори и ще отсъстват за следващите два мача на МЛС Спортинг КС и Атланта като стремеж да си осигурят по-предно място, за да може Меси и Интер Маями да сторят и "невъзможното".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички