Неймар: С Меси минахме през ада в Париж


Неймар: С Меси минахме през ада в Париж
Снимка: GettyImages

2028 0

Неймар анализира периода, който прекара в Пари Сен Жермен заедно със своя приятел Лионел Меси. Докато отборът се бореше да изкове успех в Шампионска лига, феновете се обърнаха срещу Меси и Неймар миналия сезон. А проблемите с Килиан Мбапе не стихваха.

"Минахме през ада"

"Минахме през ада в Париж. Бяхме там, за да дадем най-доброто от себе си и да бъдем шампиони, за да се опитаме да направим история. Ето защо Меси и аз започнахме отново да играем заедно. Събрахме се там, за да напишем история. За съжаление, не успяхме", каза Неймар пред Globo Esporte.

"Той отиде в рая с Аржентина. Бях много щастлив за него. Но в Париж той преживя ада. Според мен той беше несправедливо съден в Париж. Той имаше напускане, който във футболен план не заслужаваше", категоричен бе бразилецът.

Планът на Неймар за завръщане на Сантос

Освен това Неймар, който все още не е успял да дебютира за Ал Хилал поради контузия, потвърди, че желанието му е в крайна сметка да се завърне в Сантос, клубът, в който започна кариерата си. "Имам желание да се върна да играя за Сантос.  Не знам кога, но със сигурност ще се върна".  А след трансфера му в Ал Хилал над 1200 фланелки не бяха достатъчно за феновете в Саудитска Арабия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички