Лионел Меси с невероятно мил жест към малък фен, спрян от бодигарда му (ВИДЕО)


Лионел Меси с невероятно мил жест към малък фен, спрян от бодигарда му (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

4182 0

Лионел Меси се завърна в игра с Интер Маями след контузия, която го извади от отбора през последните седмици. Нямаше обаче повод за празнуване, тъй като аржентинецът не можа да предотврати поражението срещу Синсинати. Именно заради това в края на мача Лео Меси напусна корта тъжен и унил, след като се изпариха всякакви надежди за отбора му за плейофите в МЛС.

Мечтан ден за млад фен на Меси

Въпреки това Меси направи много мил жест в края на мача към млад привърженик на Интер Маями, който се приближи до аржентинеца, за да получи снимка и автограф. Всичко се случи за секунди, а както обикновено, бодигардът на Лео Меси, който носи името Ясин Чеуко, за пореден път демонстрира своите рефлекси и бързина да действа незабавно, когато Меси е в опасност.

Този път обаче реакцията бе малко прекалена, тъй като бе дете, което се опитваше да се доближи до Меси. Аржентинецът бързо осъзна ситуацията, обърна се към детето и се снима с него, както и подписа фланелката му. Интересното е, че детето бе и с шапка на Барселона. В крайна сметка всичко завърши благополучно и детето успя да изживее един от най-щастливите си дни в близост до своя идол. А за Интер Маями остават два мача срещу един и същи съперник, но е много възможно Меси да пропусне и двата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички