От ФИФА предупредиха: Не избързвайте с фенове по трибуните


От ФИФА предупредиха: Не избързвайте с фенове по трибуните
Снимка: Getty Images/Guliver

1086 0

Президентът на Международната футболна федерация (ФИФА) - Джани Инфантино, предупреди да не се избързва с разрешението за допускане на привърженици по трибуните по време на двубоите. Почти навсякъде се играе пред празни трибуни, като изключение прави българската Първа лига.

"Футболът без фенове със сигурност не е същият, но трябва да бъдем търпеливи и да изберем най-подходящото време за връщането на привържениците по стадионите. Ще продължим да следим ситуацията внимателно и се надявам постепенно да успеем да премахнем тази временна мярка, но за да стане това, трябва да бъдем отговорни и напълно уверени, че няма риск за здравето на хората" - признава той.

Припомняме, че у нас е позволено частичното присъствие на феновете при спазване на съответните мерки (най-вече определено разстояние за правостоящите и седящите). А само за няколко часа Левски продаде билетите за полуфинала за Купата.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички