От Бока не отстъпват: Не искаме да играем двубоя с Ривър


От Бока не отстъпват: Не искаме да играем двубоя с Ривър
Снимка: Getty Images/Gulliver

707 0

Президентът на Бока Хуниорс Даниел Ангеличи коментира решението реваншът с Ривър Плейт да се играе извън Аржентина. Това стана ясно след среща днес с КОНМЕБОЛ, като мястото все още не уточенено, а дата ще бъде 8 или 9 декември. 

"Ние не сме съгласни да играем този двубой, но очакваме да разберем решението на КОНМЕБОЛ. Вярвам, че прецедентите ще са в полза на Бока. Ако се убедим, че не е така ще пуснем жалба, ако и тя не бъде уважена ще продължим нагоре по веригата", заяви Ангеличи и продължи. 

"Смятам, че имаме достатъчно доказателства, за да може да дисквалифицират Ривър. Знаем правилата и знаем нашите права. Искаме да кажем на всички аржентинци, че футболът е красива игра и не трябва да има насилие. Ще търсим всички административни начин за нас.

Надявам се, че от дисциплинарната комисия ще разгледат всички доказателства и ще определят наказание, което да покжае, че насилието няма място във футбола. Ние не сме в състояние да играем в този двубой и не сме съгласни с определянето на нова дата. Искам да благодаря на всички отбори от Южна Америка, които ни подкрепиха".  Как се стигна до драматично развития и отлагането на двубоя - вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички