Опитаха да ограбят титуляр на Тотнъм в Бразилия - последваха 29 изстрела


Опитаха да ограбят титуляр на Тотнъм в Бразилия - последваха 29 изстрела
Снимка: Getty Images

3360 0

Защитникът на Тотнъм Емерсон Роял се е разминал без наранявания, след като въоръжен мъж се е опитал да го ограби, а впоследствие се е стигнало и до престрелка, при която са били възпроизведени 29 изстрела!

Инцидентът се е случил в ранните часове на петък (3 юни) в Сао Пауло, Бразилия, където Емерсон е на почивка след края на сезон 2021/22. 

"O Liberal" съобщава, че футболистът на Антонио Конте е напуснал нощен клуб около 3:00 часа и пред заведението е позирал за снимка с цивилно облечен полицай. Малко след това Емерсон е бил пресрещнат от мъж, който е насочил пистолет към него и му е казал да му предаде всичко, което носи в себе си. 

Полицаят е забелязал всичко това и на свой ред е извадил законно притежаваното си оръжие. Медията твърди, че е последвала престрелка, при която се е стреляло общо 29 пъти, а нападателят е бил ранен в гърба и е бил откаран в болница.

Бащата на Емерсон заяви пред "Globo Esporte": "Забавлявахме се в клуба и всичко се случи, когато излязохме навън. Ужасяващо беше, наистина. Не пожелавам на никого да преживее подобно нещо". 

*Преди малко повече от месец един бивш немски национал стана жертва на обир (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички