Огромен расистки скандал в Португалия (ВИДЕО)


Огромен расистки скандал в Португалия (ВИДЕО)
Снимка: Gulliver/GettyImages

2104 0

Голям расистки скандал се разрази снощи на срещата между Витория Гимараеш и Порто. Нападателят на „драконите“ Муса Марега беше обект на расистки обиди, след като отбеляза победния гол за своя тим срещу домакините от Гимараеш.

В 69-тата минута малийският нападател бе бесен и едва бе удържан от своите съотборници. Марега искаше да напусне терена, показвайки палци надолу на феновете на Витория Гимараеш. В крайна сметка нападателят на Порто напусна терена, но при влизането си в тунела на стадиона показа неприличен жест на феновете на противниковия отбор.

Самият Марега бе бесен след двубоя и на съдията, който му показа жълт картон заради поведението му. „Благодаря на съдиите, че не ме защитиха и вместо това ми дадоха жълт картон за опитите ми да защитя цвета на кожата си. Надявам се никога повече да не ви срещна на футболното игрище. Вие сте позор“, написа нападателят в социалните мрежи.

В крайна сметка Порто спечели срещата с 2:1. А ето какъв расистки скандал имаше в Испания наскоро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички