Бразилия в невиждана от 4 години криза - рискува много срещу Аржентина, Меси има задача


Бразилия в невиждана от 4 години криза - рискува много срещу Аржентина, Меси има задача
Снимка: колаж: SportLive.bg, снимки: Getty Images

4761 0

Няколко часа след края на срещите на европейските страни и приключването на квалификациите за Евро 2024 ще се състои голямото дерби извън Стария континент. А именно - горещият южноамерикански дуел между Бразилия и Аржентина. А този път залогът е сериозен, тъй като и двата отбора влизат след издънки преди дни и поражения.

Бразилия - Аржентина: Дербито на Южна Америка се завръща

За "селесао" това е по-сериозно, тъй като е трети пореден мач без победа, а с това поне на хартия три страни могат да го изпреварят и изместят от петата позиция в групата. Към момента лидер е Аржентина (12 т.), а пред Бразилия (7 т.) са още Уругвай (10 т.), Колумбия (9 т.) и Венецуела (8 т.). Въпреки това "гаучосите" са в ролята на аутсайдер в големия мач, показва и платформата за онлайн спортни залози efbet.

Коефициентът за това домакините от Бразилия да стигнат до победата и да сложат край на негативната серия е 2,75, докато ставката за триумф в полза на Аржентина е 3,15. Съответно пазарът за равенство е оценен на 3,15. Срещата ще се състои в 02:30 часа българско време през нощта на вторник срещу сряда.

За първи път от ноември 2019 година (2 загуби и 1 равенство тогава) "селесао" е в серия от три поредни мача без победа. Бразилия никога не е губила мач от световните квалификации у дома (!), но пък и няма победа при последните три срещи с южноамериканския си враг, в които дори не съумява да се разпише. В приятелска среща (2019) и във финала на Копа Америка (2021) Аржентина печели с по 1:0, а в квалификация за Катар 2022 завършват без попадения.

Меси търси историческо постижение срещу Бразилия

При последното гостуване за "гаучосите" Анхел Ди Мария блесна с две асистенции, а освен това именно рой разреши спора между тях във финала за Копа Америка. Въпреки това погледите ще са насочени към капитана Лионел Меси, който ще търси първи гол в световни квалификации срещу Бразилия. Това е и единствената страна, срещу която не е вкарвал в тези срещи (световни квалификации).

Коефициентът на efbet за това именно Меси да открие резултата в мача е 7,20, докато за негово попадение по всяко време от срещата е 3,45.

Очаква се голяма битка на терена. Доказателството е, че във всеки от последните четири двубоя от съперничеството е имало поне общо седем жълти картона (средно по 7,25 на сблъсък).

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички