Официално: Ал Насър "би шута" на Руди Гарсия и обяви новия треньор на Кристиано Роналдо


Официално: Ал Насър "би шута" на Руди Гарсия и обяви новия треньор на Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images

17397 0

С публикация в социалните мрежи, ръководството на Ал Насър обяви официално, че се разделя с досегашния старши треньор на отбора - Руди Гарсия!

От клуба благодариха на 59-годишния специалист за усърдната му работа през последните 8 месеца и допълниха, че двете страни прекратяват взаимоотношенията си 'по взаимно съгласие'.

Минути по-късно от Ал Насър разкриха и кой ще бъде наследникът на Гарсия, който ще ръководи Кристиано Роналдо и компания - това е 49-годишният хърватин Динко Йеличич, който до момента е бил начело на тима до 19 години!

Според някои световни издания, причината за раздялата с Руди Гарсия се крие в това, че той е влязъл в конфликт с част от футболистите, които пък от своя страна не са доволни от начина, по който мениджърът иска от тях да тренират и играят. 

В момента Ал Насър е на второ място в местния елит с актив от 53 точки и изостава на три пункта от лидера Ал Итихад. До края на кампанията в Саудитска Арабия остават 7 кръга, а следващият мач за тима на CR7 е на 18 април - гостуване на Ал Хилал (22:00 ч. българско време).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички