ВИДЕО: Роналдо надмина себе си - вкарал в леглото си 12 г. по-възрастна дама


ВИДЕО: Роналдо надмина себе си - вкарал в леглото си 12 г. по-възрастна дама
Снимка: Instagram

11498 0

Въпреки че от около 7 години е сериозно обвързан с Джорджина Родригес, Кристиано Роналдо продължава да бъде свързван с различни жени. В повечето случаи самите дами решават да се похвалят, че за една или повече вечери са топлили леглото на португалския футболист, а представители на звездата отричат това да се е случвало.

Поредната жена, която се похвали, че е правила секс с 38-годишната звезда, е малко по-различна от останалите. Защото е с 12 години по-възрастна от Кристиано. Тя се казва Соня Монро и е испанска актриса, а в момента е на 50 години.

За предполагаемата връзка между Монрой и Роналдо стана ясно след изказване на приятелката на актрисата - Йола Берокал. В подкаста "Puro Salseo" тя заяви, че двамата са се запознали на парти в Мадрид.

"Започнахме да говорим и забелязах, че Кристиано Роналдо и Соня флиртуват. След като поговорихме добре и забавно, дойде време да тръгваме. В този момент те (Роналдо и друг футболист, бел.ред.) казаха: "Е, може би ще отидем някъде заедно по-късно".

На следващия ден погледнах телефона си и видях, че имам няколко съобщения: "Хей, тук сме, ти къде си?". Соня потвърди думите ѝ. "Кристиано Роналдо открадна много нощи от моя сън. Много го обичах, но... беше невъзможно и тази история приключи", казва испанската актриса. Тези дни в Испания се изгавриха с Роналдо, намесвайки Лео Меси. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички