Нов удар по Франция! Бивша звезда на Байерн отпада за Мондиал 2022


Нов удар по Франция! Бивша звезда на Байерн отпада за Мондиал 2022
Снимка: Getty Images/Guliver

2161 0

Франция ще започне защитата на световната си титла по футбол след месец, а проблемите пред Дидие Дешан се увеличават. Оказа се, че той няма да може да разчита и на бившата звезда на Байерн Мюнхен - Коринтен Толисо, който поради контузия ще остана извън терените в периода на Мондиал 2022.

Какво се случи с Толисо

Футболистът се контузи в среща от 11-тия кръг на френската Лига 1, в която неговият Олимпик Лион отстъпи на Рен с 2:3. Той не успя да продължи играта в добавеното време на първата част на срещата, тъй като получи травма на лявото бедро.

28-годишният футболист излезе с официално съобщение в социалните мрежи скоро след мача, но тогава още нямаше яснота колко време ще бъде извън терените. 

"За съжаление отново се контузих. Но аз не се отказвам и никога не се отказвам. Това е суровият закон на спорта! Ще продължа да работя усилено, за да се върна възможно най-скоро и да бъда отново 100 процента готов!", съобщи Толисо.

Завръщането на Толисо във Франция

Французинът се превърна в свободен агент през миналото лято и се наложи да се завърне в Олимпик Лион. Той е юноша на клуба, а на "Алианц Арена" прекара пет години от кариерата си. Порталът Transfermarkt за последно е оценил играчът на 15 милиона евро. Той дебютира за първия тим на Франция година преди миналия Мондиал, като оттогава е записал 28 срещи и е вкарал 2 попадения.

Вижте на каква подкрепа ще може да се надяват от Франция на Мондиал 2022!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички