Нов бисер на Арсенал и Венгер - 3:3 от 3:0


Нов бисер на Арсенал и Венгер - 3:3 от 3:0

1241 0

Английският футбол и в частност Арсенал претърпяха нов крах в Шампионската лига. "Артилеристите" водеха с 3:0 на Андерлехт за да допуснат изравняване до 3:3. По този начин те почти загубиха шансовете си за спечелване на група D.

Мачът можеше да придобие интересен развой, ако Прает бе открил за гостите в 10-ата минута след контра, дошла от много лош пас назад на Дани Уелбек. Арсенал се мобилизира и Алексис Санчес уцели гредата в 20-ата минута.

В 24-ата минута Дани Уелбек си спечели дузпа след съприкосновение с Мбемба, а Микел Артета се разписа от бялата точка в стил "Паненка".

В 29-ата минута Алексис Санчес от фаул прати топката в стената, тя се върна към него и повторният удар попадна в близкия на вратаря ъгъл - 2:0.

В 58-ата минута Андерлехт се забави при изнасянето, домакините отнеха топката, Алекс Окслейд-Чембърлейн напредна отляво и с хубав удар 3:0

Андерлехт съумя да вкара важния първия гол чрез Антони Ванден Боре в 60-ата минута. Попадението бе от засада, която не бе маркирана.

Белгийците също получиха дузпа в 73-ата минута за глупаво нарушение на Игнасио Монреал. Антони Ван Ден Боре застана зад топката и хладнокръвно реализира за 3:2.

В 90-ата минута Андерлехт стигна до заслужено равенство! След няколко поредни положения, белгийците реализираха след удар с глава на Александър Митрович.

Класиране в група D:

1.Борусия 12т.

2.Арсенал 7т.

3.Андерлехт 2т.

4.Галатасарай 1т.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички