Атлетико взе и третия поправителен в група А


Атлетико взе и третия поправителен в група А
Снимка: Getty Images/Guliver

1217 0

Атлетико продължи без грешка с поправителните в група А. След загубата в първия кръг от Олимпиакос, испанците наваксаха и вече са първи в групата след успех като гост над Малмьо с 2:0.

Първото полувреме на негостоприемния "Малмьо Арена" премина под диктовката на гостите. Те не нападаха стихийно, а търпеливо чакаха своя миг. В същото време не позволяваха на шведите да създадат нищо опасно.

В 22-ата минута Раул Гарсия стреля във вратаря отблизо след хубава комбинация на Атлетико преминала по десния фланг. Той явно бе проблемен за Малмьо и това се оказа фатално малко по-късно.

В 30-ата минута Хуанфран изскочи отдясно, центрира успоредно на голлинията, а там Коке с много техничен удар с пета откри резултата за финалиста от миналия сезон в турнира.

Малмьо излезе по-смел през второто полувреме и веднага застраши вратата на Атлетико. Диего Годин изчисти от голлинията след точен удар на Тинерхолм. Отново инфарктно бе малко по-късно. Малмьо получи фаул, ударът попадна в ръката на Сикейра, а повторният удар на Маркус Розенберг срещна гредата.

В 78-ата минута Атлетико отказа домакините. Нова атака отляво и пас в наказателното поле. Топката бе изчистена на крака на Раул Гарсия, който порази мрежата.

Класиране в групата:

1.Атлетико 9т.

2.Ювентус 6т.

3.Олимпиакос 6т.

4.Малмьо 3т.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички