Носител на трофея от Световното клубно първенство: Продадох си златния медал, за да си купувам кокаин


Носител на трофея от Световното клубно първенство: Продадох си златния медал, за да си купувам кокаин
Снимка: Getty Images/Guliver

2511 0

През 2005 година Флавио Донизете е част от отбора на Сао Пауло, който побеждава Ливърпул във финала за Световното клубно първенство с минималното 1:0. Пет години по-късно той пробва кокаин за първи път, а впоследствие си продава златния медал, за да задоволи създалата се нужда.

"В началото консумацията на субстанцията от моя страна бе умерена, но малко по малко, с изминаването на времето, това се промени и започнах да взимам кокаин сутрин, обед и нощем. Колкото повече пари имах,толкова повече наркотици исках да взимам" - започва разказа си.

"Първоначално, изобщо не трябваше да играя на Световното клубно първенство, но попаднах в състава, след като мой съотборник отпадна поради контузия" - споделя Донизете, който нямаше никаква роля в споменатия турнир.

"Имах пари, имах кола и пробвах кокаин за пръв път през 2010 година. Продадох своя златен медал от Световното клубно първенство за около 7000 реали (2272 български лева), за да си купувам кокаин. Това почти ме уби" - казва още той.

Припомнете си друг любопитен момент от Световно клубно първенство отпреди години, когато Лионел Меси се извини, че е вкарал гол (СНИМКА).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички