Кристиано Роналдо беснее - хвърли и ритна капитанската лента на Португалия (ВИДЕО)


Кристиано Роналдо беснее - хвърли и ритна капитанската лента на Португалия (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

5308 0

Кристиано Роналдо бе доста разочарован от отпадането на Португалия на 1/8-финалите на Евро 2020 и дори бе забелязан как хвърля на земята, а впоследствие и подритва капитанската си лента...

Звездата на тима бе вкарал 5 гола в трите мача от груповата фаза и изравни рекорда от 109 попадения за единнационален отбор, но не успя да го подобри. След края на срещата Фернандо Сантош заяви следното:

"Роналдо отбеляза пет гола на това европейско. Бори се и беше истински капитан", каза треньорът на Португалия и добави по отношение на мача:

"Ние сме разочаровани и опечалени. Някои от играчите дори плачат в съблекалнята. Дадохме всичко по силите си. Отправихме 29 удара, две греди. Но загубата си е загуба. Искахме да продължим напред и вярвахме във възможностите си, че можем да стигнем до финала и да спечелим".

"Няма справедливост или несправедливост, просто допуснахме гол и не успяхме да отбележим. Играчите направиха всичко възможно, не мога да ги упреква. Бяха уморени, но намериха сили. Но това сега са просто думи, всичко свърши за нас", коментира още Сантош.

Повече за победата на Белгия срещу Португалия четете тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички