Невиждано: Играч нарита съдия в главата, прати го в несвяст и бе арестуван (ВИДЕО)


Невиждано: Играч нарита съдия в главата, прати го в несвяст и бе арестуван (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

4284 0

До рядко срещан и грозен инцидент се стигна в Бразилия по време на двубой от шестото ниво на местния футбол. Уилиам Рибейро повали на земята главния съдия на срещата между Гуарани-ВА и Сао Пауло РС и го ритна зловещо в главата, от което реферът изпадна в несвяст.

Срещата бе прекъсната за 30 минути, а пострадалият съдия Родриго Кривеяро бе откаран в болница. След инцидента от болницата информираха, че Родриго е отново в съзнание и здравословното му състояние ще бъде наред.

Бруталният бразилски футболист пък бе арестуван и отведен. Отборът на Рибейро (Сао Пауло РС) губеше с 0:1, когато се случи потресаващият инцидент. Играчът първо удари, за да повали съдията, а след това последва и въпросният удар с ритник.

Рибейро бе удържан от играчите на противниковия отбор, докато на терена влязоха властите. Малко след това и линейката нахлу там, за да прибере главния съдия. И от двата отбора, които участваха в двубоя, изпратиха съобщения в подкрепа на арбитъра.

Президентът на Сао Пауло РС моментално потвърди, че договорът на Перейра е бил веднага прекратен. Той определи случилото се като един от най-тъжните моменти в цялата история на клуба и инцидента като такъв, шокирал целия свят. Разбира се, той поднесе и извиненията си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички