Интер Маями и Меси разпиляха отбора на Кръстев, националът влезе в игра (ВИДЕО)


Интер Маями и Меси разпиляха отбора на Кръстев, националът влезе в игра (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

5685 0

Отборът на Лионел Меси - Интер Маями победи Лос Анджелис ФК с 3:1 в двубой от МЛС. Аржентинската звезда отново имаше ключова роля и макар да не вкара, то даде асистенции за два от головете срещу новия отбор на българския национал Филип Кръстев. Самият той се появи в игра в 81-ата минута от двубоя, като почетното попадение за негови отбор падна в 90-ата, дело на Райън Холингсед.

За Интер Маями се разписаха Факундо Фариас в 14-ата минута, Жорди Алба в 51-ата и Леонардо Капманя в 83-ата. По този начин отборът на Тата се завърна на победния път, след като в предния кръг завърши наравно 1:1 с Нешвил СК. 

Въпреки че домакините започнаха по-активно срещата, то Интер Маями нанесе ранен удар още преди да са изминали 15 минути от двубоя. Тогава с дълго подаване Томас Авилес преодоля почти целия отбор на съперника и намери Фариас. Той с шпагат успя да вкара топката в мрежата, като първо дори срещна и гредата. Малко след това капитанът Вела можеше да вкара изравнително попадание за Лос Анджелис, но топката мина покрай вратата.

В 37' Меси имаше нелош шанс пред себе си в наказателното поле, където се справи с един от бранителите, но Джон Маккарти след това се справи без проблем.

Второто полувреме започна с натиск този път на Интер Маями и той даде резултат в 51'. Тогава Бускетс, Меси и Алба си взаимодействаха, като Меси изведе Алба срещу вратаря и той не сгреши за 2:0. И след това аржентинецът предостави много добри подавания на своите съотборници, но малко не стигаше до нов гол.

Българският национал Филип Кръстев влезе в игра за Лос Анджелис ФК в 81-ата минута. Той Или Санчес в халфовата линия на домакините. Две минути след това Леонардо Кампаня сложи край на спора. Меси се възползва от грешка на домакините и взе топката, след което пусна към Кампаня, който бе влязъл само преди 9 минути. Без затруднение направи резултата 3:0.

В самия край на редовното време все пак Лос Анджелис успя да върне попадение, дело на защитника Райън Холнгсхед. Интер Маями е на предпоследното 14-о място в Източната конференция на МЛС, но с два мача по-малко. Лос Анджелис ФК пък остава на третото място с 40 точки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички