Неймар преминал контузен в Ал Хилал, арабите го пазят, но Бразилия му прати повиквателна


Неймар преминал контузен в Ал Хилал, арабите го пазят, но Бразилия му прати повиквателна
Снимка: Getty Images

1476 0

Новата звезда на Ал Хилал Неймар може да трябва да изчака до септември, за да дебютира за саудитския клуб. Причината е контузия, с която изглежда е преминал в клуба. Новината оповести треньорът на Ал Хилал Жорже Жезуш.

Бразилецът подсили арабите от Пари Сен Жермен миналия вторник с двугодишен договор. Въпреки контузията, от която страда, той е получил повиквателна за националния отбор за квалификациите за Мондиал 2026 през септември.

"Неймар е иновативен и креативен играч, той ще ни помогне да се подобрим, но сега има лека контузия и не знам кога ще се завърне. Може би ще бъде готов в средата на септември“, каза Жезуш. "Не знам как бразилският национален отбор може да го повика, той не е готов", допълни португалецът.

Неймар не е играл за Бразилия от Мондиал 2022 насам, тъй като се възстановяваше от контузия в глезена, получена през февруари. Квалификациите за Световното първенство са срещу Боливия на 8 септември и срещу Перу четири дни по-късно. А ето с какъв интерес бе посрещнат трансферът на Неймар в Ал Хилал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички