Неймар под наем в Барса? Деко разясни "невъзможното"


Неймар под наем в Барса? Деко разясни "невъзможното"
Снимка: Getty Images

2265 0

Спортният директор в Барселона - Деко, говори за Неймар и разговорите между каталунския клуб, Ал-Хилал и ПСЖ за евентуалния наем на бразилската суперзвезда.

Защо не се е получило?

Деко разясни, че за да се осъществи наема е трябвало да се стигне и до съгласие от страна на ПСЖ, който обаче не го е дал. Именно поради това Неймар ще продължи кариерата си в Ал-Хилал по план.

"Всички знаят, че беше невъзможно да подпишем с него. Имахме нужда от споразумение с ПСЖ, което не се случи. Опитахме се да намерим формула (б.р. под наем) със саудитския клуб, за да вземем Неймар поне за една година. Бе ни отказано и Ал-Хилал го задържа", коментира Деко, цитиран от "Ge Globo".

По-рано стана ясно, че нито Неймар, нито Шави са искали да работят един с друг в Барселона, което допълнително усложнило ситуацията. 31-годишният футболист, разбира се, прекара шест сезона на "Камп Ноу", преди рекордния му 222-милионен трансфер в ПСЖ през лятото на 2017 година.

Неймар регистрира 105 гола и 76 асистенции в 186 мача в различни състезания с фланелката на "блаугранас", спечелвайки девет трофея.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички