Нечувано: Аржентинец пропуска Мондиал 2022 заради изневяра


Нечувано: Аржентинец пропуска Мондиал 2022 заради изневяра
Снимка: GettyImages

5634 0

Националът на Аржентина Родриго де Паул може да пропусне Световното първенство в Катар заради изневяра, разкри вестник Mundo Deportivo. Полузащитникът е в процес на развод с Камила Хомс, на която изневери с певицата Мартина Стосел.

Домакинът на предстоящото Световно Катар, който стана известен с непопулярните си закони, e напът да не допусне в страната полузащитника на Атлетико Мадрид. 

Причината е, че според катарските закони никое лице, което е в съдебен процес, не може да влиза в страната. При аржентинецът няма яснота колко точно ще продължи този процес. Причината за неясния срок е Камила Хомс, която е поискала попечителство над децата, докато футболистът е отказал. Така съдебният процес продължава.

Предположенията бяха потвърдени и от президента на Футболната асоциация на Аржентина Клаудио Тапиа:

"Според закона на държавата Катар всеки, който е обект на съдебно производство, не може да влезе в страната. Въпреки това познавам Де Паул добре, знам колко много обича децата си и съм сигурен, че ще намери най-доброто решение".

Родриго де Паул е част от "Гаучосите" от 2018 година, като до момента има 41 мача, в които отбелязал две попадения. Към "дюшекчиите" пък се присъедини през миналото лято. За периода от година е записал 48 срещи и се е отчел с 4 гола и 2 асистенции във всички турнири. 

Вижте кой талант от Серия А ще се присъедини към Атлетико!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички